Házas kör

Csoport leírása: A házas körre ifjú, valamint nagy tapasztalattal rendelkező, idősebb házaspárokat egyaránt várunk. Ha csak a pár egyik fele tud eljönni az alkalomra, akkor is nagy szeretettel hívjuk és buzdítjuk, hogy jöjjön el.

Alkalmak ideje, helyszíne: Házas kör havonta- két havonta egyszer van, délután fél 7, 7 óra körüli kezdéssel. Az adott hónapra vonatkozó pontos dátum és időpont az alkalmak menüpontban található meg.

Alkalmakat vezeti: Az alkalmak vezetését egy-egy házaspár vállalja el, illetve előadót is szoktunk hívni bizonyos témákhoz.

Alkalmak menete, témája: Mivel változatos az alkalmak vezetése, így a menete is rugalmas. Általában van rövid éneklés, imaközösség, de az alkalmak nagy részében a témához tartozó beszélgetések, eszmecserék folynak. A témák a házasság fontos kérdéseiről szólnak (bizalom, gyereknevelés, munkával és egymással töltött idő stb.). Az alkalmak hossza kötetlen, általában 2-3 órás szokott lenni, de szívesen várjuk azokat is, akik esetleg csak késve tudnak érkezni, vagy előbb el kell menniük.

Kapcsolatfelvétel: Nagy Zoltán presbiter
Telefon: +36304157624
e-mail: gumiszerviz16@gmail.com