Letölthető akkordok, diák

Gyülekezetünk rendszeresen tart zenés dicsőítéseket, koncerteket, különböző alkalmainkon énekekben is dicsőítjük Istent. A sokévnyi dicsőítő szolgálat alatt több, mint 350 ifjúsági dal és református ének szövegét és akkordjait gyűjtöttük össze, amit most szeretnénk megosztani minden kedves érdeklődővel.

Az énekek szövege és akkordjai itt tölthetőek le (pdf formátumban):
Keresztény énekek akkordokkal

A dokumentumot szoktuk frissíteni, amikor új énekeket veszünk fel a listára. Néhány éneknek még nincs meg, vagy nem lektorált az akkordja, ezek címe kékkel van kiemelve.

A gyülekezeti dicsőítések, koncertek során az énekszövegeket ki szoktuk vetíteni. Szeretettel tesszük közzé ezt a diasort is, amely az énekekhez illő válogatott képekkel tölthető le.

Keresztény énekek diái itt tölthetőek le (pdf formátumban):
Keresztény énekek diái
(A file nagy méretű, türelmet kérünk, a letöltés egy kis ideig eltart!)

A dpf lementése után a diavetítés CTRL+L segítségével indítható. Az első diákon szerepelnek az énekek címei, amelyekre kattintva a vetítés a kívánt énekhez ugrik. Mindegyik ének utolsó diáján található egy kis templom jel, melyre rákattintva visszaugorhatunk az énekek címjegyzékéhez (arra a diára, ahonnan kiválasztottuk az aktuális éneket).

Néhány közismert keresztény ének angol szövege és akkordja itt tölthető le (pdf formátumban):
Közismert keresztény énekek angol szövege

Ha Ön is tud olyan éneket, amelyet gyülekezeti alkalmokon énekelni szoktunk és ismert az eredeti angol vagy más nyelvű szövege, szeretettel fogadjuk, ha elküldi nekünk.