A nyitott Istentiszteleten való részvétel szabályai

0
444
views

Kérjük, vegye figyelembe az országban érvényben lévő járványügyi szabályozásokat. Ha Ön vagy gyermeke beteg, vagy beteg személlyel találkozott az elmúlt időben, kérjük, ne vegyenek részt az Istentiszteleten. A templom egész területén az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező (6 éves kor felett), valamint a bejáratnál kérjük, használja a kézfertőtlenítőt. A kötelező távolságtartás 1,5 méter, mely az ülésrend esetén és a templom teljes területén is betartandó. Ha egy családból több személy jön, mindenkinek külön szükséges regisztrálnia (3 éves kor felett). A templomba történő belépést követően a bejáratnál egy presbiter fogja ismertetni az ülésrendet, hogy kinek hová kell leülnie (családtagok, egy háztartásban élők ülhetnek közvetlen egymás mellett).

Az Istentiszteleten való részvétel regisztrációhoz kötött. A jelentkezési űrlap minden csütörtökön 18 órakor nyílik meg, és szombat 18 óráig marad nyitva, vagy addig, amíg be nem telik a 45 fős limit. Az Istentiszteleten szolgálóknak nem kell regisztrálni. Ha egy családból több személy jön, mindenkinek külön szükséges regisztrálnia (3 éves kor felett).

Az Istentisztelet az istentiszteleti nagy helyiségen kívül kisgyermekes családok számára egyrészt a földszinti ifjúsági teremből, másrészt az emeleti babaszobából követhető. Ezen helyiségekben maximum 6 fő tartózkodhat, akik egy családhoz tartoznak, melyből maximum 3 lehet felnőtt. A két kisgyermekes szobához külön regisztrációs link tartozik, mindkét linken egyetlen család regisztrálhat egy Istentiszteletre.

A linkek elérhetőségét a honlapon tesszük közzé, és a levelező listán, valamint a facebookon is megosztjuk.