Adatvédelmi nyilatkozat (GDPR)

0
1881
views

Kedves Testvérek!

Egyházközségünknek is meg kell felelnie adatkezelése során a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében meghatározott uniós követelményeknek, vagyis az ún. GDPR-ban meghatározott követelményeknek.

Ennek érdekében:

  • a presbitérium elfogadta gyülekezetünk Adatvédelmi Szabályzatát,
  • megalkotta a mellékelt Adatvédelmi Tájékoztatót,
  • megalkotta a mellékelt Adatkezelési Nyilatkozatokat: az egyik a teljes jogú egyháztagok részére készült, a másik a nem teljes jogú egyháztagok részére, akik valamilyen alkalom kapcsán (pl. keresztelő) kerülnek kapcsolatba egyházközségünkkel, és ezen keresztül személyes adataikat kezeljük.

Arra kérünk minden Testvért, hogy az Adatvédelmi Tájékoztatót olvassa el, és a megfelelő Adatkezelési Nyilatkozatot töltse ki. Ezek a dokumentumok elérhetőek lesznek a honlapon, illetve nyomtatott formában a templomban is. A kitöltött nyilatkozatokat Fogarasi Gábor lelkésznek vagy Sápi Zoltán gondnoknak kell személyesen odaadni.

A nyilatkozat kitöltésének hiányában még a jelenleg teljes jogú tagok adatait sem kezelhetjük a továbbiakban, így a mulasztók tagsága is megszűnik, ennek értelmében fokozottan kérünk minden Testvért a megfelelő nyilatkozat kitöltésére.

Adatvédelmi tájékoztató: letöltés.
Adatvédelmi nyilatkozat gyülekezeti tagok számára: letöltés.
Adatvédelmi nyilatkozat gyülekezeti nem tagok számára: letöltés.